PERFORMA 2019 – Trend. Strategy. Networking szakmai konferencia – október 15.

PERFORMA 2019 – Trend. Strategy. Networking szakmai konferencia, megújult koncepcióval, számos szakmai előadással, kiállítással és networking lehetősségel várja az érdeklődő szakembereket 2019. október 15-én a Aquaworld Resort Hotelben (Budapest, 1044 Íves út 16.).

Cégünk, a PCB Design Kft. a rendezvény egyik főtámogatója, mely esemény közel 200 résztvevővel számol különböző iparágakból (elsősorban: autóipar, gépipar, űripar), hazai-, multinacionális és start-up vállalatok vannak jelen. A látogatói összetétele pedig leginkább döntéshozókból, projektvezetőkből, gépész- és elektronikai mérnökökből áll.

Miért érdemes résztvenni?

  • A rendezvényen résztvevők megismerkedhetnek az aktuális trendekkel, high-tech megoldásokkal, innovációkkal, fejlesztési irányokkal.
  • Az előadásokat neves szakmai előadók támogatják, osztják meg tudásukat, tapasztalataikat és mutatnak be innovatív technológiákat.
  • Szakmai előadásaink mellett  kiállítássalüzleti- és szakmai kapcsolatépítéssel és számos érdekes programmal várják a szervezők a látogatókat!

A PERFORMA 2019 fő témájáról itt olvashat: www.performa.hu

A regisztráció JÚLIUSBAN indul!